Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op

Workshop houtdraaien

Wat kunt u verwachten van de workshop houtdraaien?

In een week tijd maakt u kennis met houtdraaien. Net als bij de cursus starten we met de basistechnieken en maak je deze eigen in vijf dagdelen.

Voor wie is de workshop houtdraaien bedoeld?

Voor mensen die interesse hebben in het houtdraaien en de basistechnieken in een korte tijd willen leren. Ook voor mensen die (te) ver weg wonen om een cursus van tien weken te volgen.

Waar wordt de workshop gehouden?

De workshop houtdraaien vindt plaats in “DeTimmerschuur” in Spier. U vindt ons aan de Oude Postweg 3A. Spier is gelegen in Drenthe. In de nabije omgeving zijn er hotels, campings, bungalowparken, kampeerboerderijen en bed en breakfasts waar u kunt overnachten. Zo kunt u er een speciaal arrangement van maken.

Hoeveel deelnemers doen er mee aan de workshop?

Het maximaal aantal deelnemers van de workshop is 5, zodat ik voor iedereen genoeg individuele tijd heb.

Op welke dagen is de workshop?

De workshop wordt gehouden op vijf dagdelen in één week. De dagen worden bepaald in overleg met de deelnemers. De workshop vindt alleen plaats bij voldoende deelname.

Wat zijn de kosten?

De informatie over de kosten vindt u op de pagina kosten workshop houtdraaien.

Individuele begeleiding

Wilt u liever individuele begeleiding krijgen, bijvoorbeeld als u werkt aan een speciaal project, neemt u dan contact op met mij. Let op: het materiaal voor dit project moet u zelf meenemen.

Privéles

U kunt ook kiezen voor privéles om het houtdraaien te leren. Dit is een rustige maar intensieve manier van leren. Het grote voordeel van deze lesvorm is dat u mijn volledige aandacht heeft. Voor tijden, tarieven en andere voorwaarden kunt u het beste contact met mij opnemen.

Een plaats om te bouwen, spelen, leren en experimenteren met HOUT!