Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op

Naambord boot

Een hele leuke toepassing voor een houten naambord is het gebruik van een naamboord voor uw boot. Heeft u net een boot aangeschaft of is het huidige naambord dringend aan vervanging toe? Dan kunt u mij inschakelen om dit naambord te realiseren. Ik heb al diverse naamborden voor boten gemaakt. Bekijk deze voorbeelden en doe inspiratie op. Heeft u geen boot, maar wel interesse in een houten naambord? Ook dan sta ik graag tot uw dienst. Ik kan houten naamborden zowel voor particulieren als bedrijven maken.

Bewerking voor naambord boot

Het spreekt voor zich dat u een houten naambord voor uw boot op maat krijgt. Uw houten naambord maak ik namelijk geheel naar uw eigen wensen. Ik doe dat door het houten naambord te frezen. Dit doe ik met behulp van een CNC gestuurde portaal frees. Vanwege mijn expertise in het frezen van hout en de ervaring die ik heb met de methode CNC kan ik het houten naambord voor uw boot snel en met oog voor detail maken. Dat ziet u ook weer terug in de prijs.

Mogelijkheden houten naambord

U heeft verschillende mogelijkheden voor uw houten naambord. Zo bepaalt u:

  • welke houtsoort er gebruikt moet worden;
  • welke tekst er op het houten naambord moet komen;
  • welk lettertype gebruikt moet worden;
  • de kleur van de letters;
  • de afwerking van het houten naambord doet U zelf , ik kleur wel de letters.

Vindt u het moeilijk om een antwoord op de bovenstaande vragen te geven? Neem dan gerust contact met mij op. Samen komen we vast tot de beste oplossing voor uw naambord.

Over De Timmerschuur

Uitgangspunt voor André van den Berg van De Timmerschuur is dat hij het belangrijk vindt om dingen te maken die een glimlach op uw gezicht toveren, elke keer als u ze ziet of gebruikt. Het materiaal dat hij gebruikt is altijd van hout, vanwege de vele voordelen die dit natuurproduct met zich meebrengt. Naast een naambord voor uw boot kunt u ook bij De Timmerschuur terecht voor tekstborden, logo’s, tuinbankjes

Een plaats om te bouwen, spelen, leren en experimenteren met HOUT!