Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op

Kosten cursus houtdraaien

Eerstvolgende cursus

De cursus is tot nader bericht gestopt wegens gebrek aan belangstelling.

Duur en tijdstip van de cursus houtdraaien

De duur van de cursus is tien lessen van 2,5 uur, deze worden gegeven op:

  • Maandagavond: van 19.00 tot 21.30 uur
  • Dinsdagavond: van 19.00 tot 21.30 uur

Het aantal deelnemers per avond is maximaal vijf. Gevorderden kunnen gelijk met beginners de cursus volgen omdat er individuele begeleiding plaatsvindt.

Kosten cursus houtdraaien

Het cursusgeld voor de cursus houtdraaien bedraagt €275,- voor tien lessen van ongeveer 2,5 uur en dient vooraf te worden voldaan. Dit is inclusief gebruik van gereedschap, hout dat nodig is voor de opdrachten en koffie en thee. Hout voor een speciaal project kan ter plaatse worden aangeschaft of zelf door de cursist worden meegenomen.
Tijdens de cursus is er per cursist een draaibank, een set draaibeitels en hout om te oefenen beschikbaar

Aanmelden cursus houtdraaien

Wilt u zich aanmelden voor de cursus houtdraaien? Vult u dan het inschrijfformulier cursus houtdraaien in en stuurt u mij deze per mail.

Draaibankje huren?

Wanneer u tijdens de cursus of workshop thuis wilt draaien maar u niet beschikt over een eigen draaibank, dan kan er tijdens de cursus bij mij een compleet draaibanje inclusief draaibeitels gehuurd worden. De kosten voor het draaibankje bedragen €7,50 per week. U betaalt een borg van €50,-.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op per telefoon 0593-562704 of per e-mail: info@detimmerschuur.com. Ook kunt u het contactformulier gebruiken.

Een plaats om te bouwen, spelen, leren en experimenteren met HOUT!